04.06.2018Møde & Event News

Hold møde på en tagterrasse

I sidste uge slog Brøchner Hotels dørene op til et nyt 5-stjernet boutique hotel midt i København. Suiten har privat tagterrasse.

Brøchner Hotels driver nu 5 boutique hoteller i København. Seneste skud på stammen er Herman K på Bremerholm i Københavns centrum. Her er 31 værelser, restaurant i 3 etager og selvsagt den service, der hører 5 stjernet til.

Tagterrasse og værelse i 2 etager

”Moderne hotelgæster fra ind- og udland efterspørger i stigende grad skræddersyede hoteloplevelser, hvor design, service og placering går op i en højere enhed. Med Hotel Herman K kan vi tilbyde netop dette i et miljø, hvor gæsterne samtidig kan føle sig hjemme,” siger Karim Nielsen, adm. direktør i Brøchner Hotels.

Værelsestyperne spænder fra det intime Tiny til Penthouse Suiten i to etager og med privat tagterrasse. Sidstnævnte er oplagt til brug ved mindre møder og repræsentationer. Alle værelser er indrettet med design og kunst som en kontrast til det rå betonloft og jernlamellerne fra tiden, da bygningerne rummede en transformerstation.

Kadeau-folk driver restauranten

Gæster i Tiny og suiterne kan benytte sig af Brøchners all-inclusive minibar-koncept, hvor man kan bestille udvalgte drikkevarer og drinks fra lobbybaren, som derefter bliver leveret til værelset uden beregning. Hotellets restaurant Roxie er bygget op over 3 etager og drives af holdet bag Michelin-restauranten Kadeau.

Under hashtagget "transformingthecity" har Brøchner Hotels en ambition at skabe anderledes hoteller, der bidrager til at transformere København og sætter byen på verdenskortet som destination.

Det nye hotel er indbegrebet af konceptet

”Det er en ambition, der skinner igennem alt fra valg af bygninger og samarbejdspartnere til udvikling af nye hoteller og koncepter. Og det bliver ekstremt tydeligt, når man besøger Hotel Herman K,” siger Karim Nielsen.

Brøchner Hotels har sammenlagt 400 værelser fordelt på de 5 boutique hoteller i København: Hotel SP34, Hotel Danmark, Avenue Hotel Copenhagen, Hotel Astoria og Hotel Herman K – alle med central beliggenhed i København.

I januar 2019 åbner Hotel Ottilia i Carlsberg Byen som et 4+ stjernet boutiquehotel i de ikoniske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3 med 155 værelser, restaurant, barer, spa, konferencefaciliteter og tagterrasse, som naturligvis er åben for alle – hotelgæst eller ej. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Herman K


?