29.05.2017Møde & Eventmagasinet

Nykåret talent opfordrer mødebranchen

Lad de dårlige vaner blive hjemme, opfordrer Ditte Wulff, CEO, grundlægger af Mødehuset i det nye nummer af Møde & Eventmagasinet.

"Som iværksætter starter dine ideer ofte med en grundlæggende undren. Jeg har altid undret mig over møder og den stiltiende accept af processen," siger Ditte Wulff til Berlingske, som netop har kåret hende som ungt talent i "Talent 100". I næste nummer af Møde & Eventmagasinet kan du læse Dittes bedste råd til mødebranchen. Her ses hun (i vindueskarmen) sammen med sin partner, konsulent Line Cassøe.

"Vi skal bryde med de dårlige vaner og den kendte møde-trummerum. De kunder, vi arbejder med i Mødehuset, efterspørger især 3 ting i deres interne møder, som eksterne rammer vil kunne bidrage positivt ti. De 3 ting er: Inspiration, variation og fokus," siger hun.

Inspiration handler det om, at vi er trætte af møder, hvor vi kan forudse resultatet. Derfor er det sundt med “forstyrrelser”. Det kan især komme i form af selve mødestedets historie og kontekst. Derfor må lokalerne gerne trække stedets ånd helt frem i stedet for at pakke den ind i vanlig neutral mødelokale-indretning.

Variationen handler om, at møder ofte skal kunne flere ting i løbet af den afsatte tid. Vi skal både opdatere hinanden, udvikle nye idéer og måske tage stilling til svære strategiske spørgsmål eller dilemmaer. Derfor skal lokalet kunne transformere sig, så vi kan skabe rammer, der lægger op til forskellige former for samarbejde. Fleksible møbler og kreative designløsninger er et must.

Fokus kommer gennem ro og nærvær til at komme hinanden ved og skabe meningsfulde møder. Fremfor at pakke alle landets mødesteder ind i teknik, tror Ditte Wulff på, at der vil blive større og større efterspørgsel efter lokaler, hvor man kan være offline. "Det handler om at udfordre de interne møder med små påvirkninger, der kan puffe os lidt ud af komfortzonen og skabe grobund for nærværende og bevidste møder, som kører på fælles energi - ikke på vanen," siger hun.

Læs hele artiklen i Møde & Eventmagasinet nr. 3. Men vær opmærksom på, at denne udgave sendes adresseløst til virksomheder og organisationer, så hold øje med det i denne uge.

Læs Møde & Eventmagasinet som e-paper her

Få fremtidige numre af Møde & Eventmagasinet gratis (de numre som sendes personligt)


?