28.05.2018Møde & Event News

Hotel Aalborg udvider og får statsaftale for møder

Aftalen kommer på plads få måneder før, hotellet åbner sin nye 4-stjernede tilbygning og helt nye "business-værelser".

Hotel Aalborg har gennem flere år haft en statsaftale på hotelovernatninger, og for nylig indgik hotellet også kontrakt med Moderniseringsstyrelsen om konferencer, kurser og møder for statslige institutioner.

"Vi har allerede rigtig mange overnatninger fra statsansatte med ærinde i Nordjylland, og med kontrakten på møder og konferencer bliver vores tilbud komplet og særdeles fleksibelt for brugerne. Vi ser frem til at servicere dette segment på endnu en statsaftale," siger Egon Madsen, konferencechef på Hotel Aalborg.

Ny tilbygning og 55 nye værelser

Aftalen kommer på plads kun få måneder før, at Hotel Aalborg åbner sin nye 4-stjernet tilbygning, som bl.a. rummer 7 helt nye, fleksible mødelokaler med topmoderne faciliteter og plads til op mod 120 deltagere samt 3 mindre konferencerum. Derudover tilføjes yderligere 55 helt nye værelser, hvoraf 26 bliver særlige ”business-værelser”, der er indrettet efter forretningsgæsternes behov.

Ifølge konferencechefen er hotellets bynære beliggenhed i hjertet af Aalborgs kulturcentrum ved siden af Musikkens Hus, Nordkraft og den nye havnefront også særdeles attraktiv for mange mødebookere. "Statsaftalen er en blåstempling af Hotel Aalborgs tilbud, og vi ser frem til at være en del af det team af hoteller, som Moderniseringsstyrelsen har valgt i Aalborg," siger Egon Madsen. Mødebookere hos Aalborg Kommune, på Aalborg Universitet og på Universitetshospitalet kan også nyde godt af hotellets to statsaftaler.

Se mere om Hotel Aalborg


?