19.02.2019Møde & Event News

I eget fly til nyt hotel

Hotel Alsik åbner dørene den 06. maj med 1.500 m2 stort konferenceområde. Det største lokale har plads til ca. 250 personer.

Hotel Alsik i Sønderborg åbner dørene den 06. maj 2019 med 1.500 m2 stort konferenceområde. Det største mødelokale med plads til ca. 250 personer. Direktør for hotellet er Henrik Bille, som blandt andet åbnede – og stod i spidsen for Radisson Hotel Scandinavia Aarhus.

Stor spa-afdeling

Det vil være oplagt at kombinere mødet med adskillige spa-aktiviteter i den spritnye 4 etagers Alsik Spa med stor indendørs pool samt en udendørs infinity pool. Hotel Alsik er ny partner hos Konference.dk og Kursuslex og vil også være at finde blandt udstillerne på Nordic Meetings & Events EXPO den 27. og 28. marts i Bella Center.

Havudsigt fra værelserne

Mødegæsterne kan f.eks. starte eller afslutte mødet med spabehandling eller yoga oplevelse. Hotellet råder over 190 værelser, hvoraf 90 % har udsigt til vandet. Der er 3 forskellige restauranter. Koncepterne for alle 3 restauranter bærer den danske stjernekok, Jesper Kochs signatur.

Eget fly fra København

"Som nyåbnet konferencehotel kan vi tilbyde vores gæster den nyeste teknologi af av-udstyr. Infrastrukturen er der også tænkt på, det er let at rejse til Sønderborg fra hele landet - lige fra tog, fly eller i egen bil. Vi samarbejder med Alsie Express, som har flere daglige afgange fra København. En mødedelegation på ca. 60 personer har mulighed for at flyve ind fra København i eget fly,” siger Karelia M. Petersen, Hotel Alsik. "Alsik bliver regionens fyrtårn med udsigt over det smukke Alssund. Vi tager allerede imod reservationer, naturligvis også mens vi er til stede på messen"

Se mere om Hotel Alsik


?