12.08.2019Møde & Event News

Hotel Alsik's nye salgschef

Helle K. Gleerup er tiltrådt som salgschef på Steigenberger Alsik Hotel and Spa. Hun kommer senest fra Sostrup Slot.

”Jeg glæder mig til at være en del af et smukt og top bæredygtigt hotel - en oase i Sønderborg, hvor gæster kommer for at holde berigende møder og arrangementer, finde ro og blive forkælet. Jeg glæder mig også til at deltage i udviklingen af både Sønderborg som destination og det enestående Alsik,” siger Helle K. Gleerup.

Udvikler hos Sostrup Slot

Helle K. Gleerup er et kendt ansigt i branchen. Hun har deltaget i udviklingen af Meetovation 2.0 og kommer til Alsik med mange års erfaring fra salg af møder, kongresser og hotelaftaler. Senest kommer hun fra Sostrup Slot, hvor fokus var på udvikling af slottets potentiale. Før det har Helle K. Gleerup haft succes hos Comwell Middelfart og Trinity i Fredericia. På begge velrenommerede virksomheder har Helle K. Gleerup skabt resultater med MICE og i samarbejde med danske virksomheder, der behøver hotel- og mødesamarbejde.

Største spa i Danmark

Steigenberger Alsik Hotel and Spa rækker 70 meter mod himlen og er med sine 190 hotelværelser det største hotel i Sønderjylland. Hotel og spa ligger på havnefronten, og Alsik Nordic Spa er det største spa i Danmark med sine 4500 m2 og 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser.

Se mere om Steigenberger Alsik Hotel and Spa


?