21.11.2021Møde & Event News

Hotel Astoria bliver en del af BWH Hotel Group

Ikonisk hotel i København får norsk operatør og bliver en del af BWH Hotel Group.

BWH Hotel Group fortsætter med at ekspandere i Danmark og udvider nu porteføljen med yderligere et hotel, Hotel Astoria i København. Hotel Astoria har været lukket i snart halvandet år og blev tidligere drevet af danske Brøchner Hotels.

Nu får den norske hotelvirksomhed CIC Hospitality ansvar for driften af hotellet, som bliver en del af BWH-varemærket BW Signature Collection.

”Danmark er et vigtigt marked for os og med Hotel Astoria BW Signature Collection har vi en komplet portefølje i København indenfor alle vores segmenter. Vi er overbeviste om at vores venner hos CIC Hospitality kommer til at løfte hotellet til at blive flittig omtalt og hurtigt sat på det danske hotelkort,” siger Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.

Driften af Hotel Astoria er CIC Hospitalitys første skridt mod at etablere hoteldrift uden for Norge og komme ind på det danske marked. Selv om hotelbranchen har været hårdt ramt under krisen, forventer CIC Hospitality at ekspandere i Danmark og håber snart at kunne tilbyde flere hoteller på det danske marked i samarbejde med BWH.

”Der er naturligvis altid en risiko forbundet med at starte op i et nyt land, men vi har en god driftsorganisation, som gør at vi har klaret os også når markedet har været ustabilt. Da vi har et fremgangsrigt samarbejde med BWH Hotel Group, hvor syv af vores hoteller allerede indgår, faldt det naturligt at også Hotel Astoria skulle blive en del af kæden,” siger Matthias B. Tanski, administrerende direktør i CIC Hospitality.

Hotelansvarlig for Hotel Astoria BW Signature Collection bliver norske Kristine Ravnevand.

Gennem det første års tid kommer hotellets fællesarealer samt de 94 værelser til at få en ansigtsløftning med bygningens historie i fokus, oplyser BWH Hotel Group. Hotel Astoria lige ved Hovedbanegården blev oprindeligt bygget i 1934, og var dengang Københavns første luksushotel.

Se mere om BMW Hotel Group


?