21.01.2019Møde & Event News

Hotel bliver større og får billigere mad

Kurhotel Skodsborg skal have flere hotelværelser og et mere prisrimeligt restaurantkoncept. Restaurant Kroun erstattes af et brasserie.

Det mondæne Kurhotel Skodsborg på Strandvejen nord for København har i dag har 83 værelser. Nu tilføres yderligere 20. Ligeledes skal den fine restaurant Kroun lukkes til fordel for et brasserie med rimelige priser og mere almindelig mad.

Klar til næste år

"Såvel udvidelsen af hoteldelen som restaurantkonceptet forventes klar næste år," siger adm. dir. Susanne Åberg. "Ambitionerne er høje og mulighederne store. Visionen 2022 er et Skodsborg-produkt, der fortsat tiltrækker et eksklusivt, udenlandsk kundesegment, tilsammen med langt flere rejsevante og kvalitetsbevidste lokale gæster til vores luksusprodukter.”

”100 hotelværelser vil give en bedre driftsøkonomi, niveauet skal stadig være 4 plus-stjernet så vi fortsat har et lækkert produkt,” siger Susanne Åberg. De ekstra hotelværelser kan indrettes, hvor det nuværende brasserie ligger samt på kurhotellets administrationsgang. Kilde: StandBy.

Se mere om Kurhotel Skodsborg


?