13.08.2019Møde & Event News

Hotel Dan bliver til Best Western Plus

Skiftet fra det eksisterende Quality Hotel sker den 1. oktober 2019. Best Westerns hotelportefølje i København øges herefter med 240 værelser.

Med det nye hotel forøger den internationale kæde sin kapacitet i hovedstaden markant og får en vigtig placering nær Københavns Lufthavn. ”Det er en eftertragtet location med den voksende lufthavn lige om hjørnet. Der er stort potentiale i hotellet, og vi glæder os meget over, at det bliver en del af Best Western,” siger Søren Nystrøm, Country Manager hos Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

40 mio. medlemmer

Valget af brandet Best Western Plus er ifølge Per Denker Sørensen, CEO hos operatøren Core Hospitality, sket på baggrund af Best Westerns store, internationale distributionsplatform og deres globale loyalitetsprogram med 40 mio. medlemmer. Quality Airport Hotel Dan får fremover navnet "Best Western Plus Copenhagen Airport", og det bliver kædens 3. Best Western hotel i København.

Fakta om hotellet

240 værelser, loungeområde og restaurant • Fitnesscenter i kælderen • Egen parkeringsplads • Beliggende 400 meter fra Kastrup metrostation • Ejendommen ejes af svenske Midstar Hotels AB • Hotellet drives af danske Core Hospitality Om Core Hospitality Core Hospitality er et dansk hoteldriftsselskab, der er uafhængig af varemærker og fleksibel til at drive alle hoteltyper og kan derfor implementere og drive præcis det brand, der passer bedst til ejendommen og beliggenheden. Core Hospitality voksede ud af Zleep Hotels og har derfor et stærkt fundament i Norden. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Quality Airport Hotel Dan


?