22.06.2018Møde & Event News

Hotel fra 1896 nu i lys og moderne udgave

Det ligger ved vandet i Nordsjælland, 100 meter fra havnen og med nærhed og stemning som omdrejningspunkt for møderne.

Hotel Gilleleje Strand rummer møder op til 150 personer, som prioriterer nærheden og stemningen højt, ikke kun på selve hotellet og i mødelokalerne, men også ved walk & talks ned til havnen eller stranden.

Det gamle hotel fra 1896 åbnede i foråret 2017 efter en gennemgribende renovering, hvor der blev lagt vægt på at bevare den oprindelige atmosfære. De lyse og smagfulde lokaler har direkte udgang til enten egen balkon eller have og er udstyret med ny standard AV-pakke med indbygget lyd, trådløse mikrofoner og mulighed for brug af både projekter/lærred og 75" ViewSonic monitor.

Hotellet ligger i hjertet af byen

Hotellet ligger centrelt på byens torv, 156 skridt fra strandens vandkant og 100 meter fra havnen – ideelt placeret i forhold til walk’n talk og frisk luft i pauserne. Hvis vejret ikke er til havn og strand, kan man gå ned i den gamle bydel med smukke, autentiske fiskerhuse.

Hotellet tilbyder klassiske mødepakker med forplejning ved både dagmøder og konferencedøgn. Hvis der skal indgå teambuilding og aktiviteter i mødet, kan Hotel Gilleleje Strand pege på mange muligheder i området. Hotellet står gerne for booking af de valgte events.

Pub & Café

Hotellets pub/café er designet efter engelsk forbillede. Her serveres en god øl, et økologisk glas kaffe eller et veltilberedt måltid mad. Restauranten byder på lyse og rolige omgivelser, lækker mad og smagfuld indretning. Det dansk/franske køkken laver både på menuer og enkeltstående retter. Alt sammen fortrinsvis med lokale og økologiske råvarer – og altid med hjertet!

Se mere om Hotel Gilleleje Strand


?