20.11.2017Møde & Event News

Hotel kåret som Danmarks bedste

TRIVAGO har på baggrund af hotelgæsternes vurderinger kåret hotellet som det bedste 4-stjernede hotel i Danmark

TRIVAGO har på baggrund af hotelgæsternes vurderinger kåret Stella Maris Hotel de Luxe i Svendborg som det bedste4-stjernede hotel i Danmark. Det er andet år i træk, at hotellet bliver hædret med en førsteplads på TRIVAGO, forlyder det i en pressemeddelelse.

”Vi tror på, at høj kvalitet og en bæredygtig vision trækker gæster til. På Stella Maris arbejder alle for at give gæsterne en unik oplevelse i smukke og luksuriøse omgivelser – hvad enten det er til hverdag eller fest, så vi er lykkelige for og yderst stolte over igen at modtage denne flotte anerkendelse fra vores gæster,” siger hotelchef Vibeke Halse. “Der er en helt særlig ånd her på Stella Maris, hvor medarbejderne både er dedikerede og stolte. Det er selvfølgelig noget gæsterne kan mærke fra de bliver budt velkommen i receptionen. Det er netop den personlighed og service, som jeg tror, gæsterne belønner os for med denne kåring.”

Økologiske grøntsager fra Vejrø

Adm. direktør Lea Lohse er stolt over, at hotellet på bare tre år har fået så stærkt fodfæste. En af ingredienserne er høj kvalitet i produkter og råvarer. “Gæsterne kan se, at der er en rød tråd. Vi har en klar vision med fokus på høj kvalitet, bæredygtighed og økologi. Det gælder hele vejen rundt, men ses særlig tydeligt i vores restaurant, hvor vi bestræber os på at få vores råvarer fra lokale fynske producenter. I sæsonen bruger vi så vidt muligt kød og grøntsager fra vores egen økologiske og bæredygtige produktion på øen Vejrø.”

Stella Maris Hotel de Luxe er en del af Vejrø Gruppen, der er ejet af Kim Fournais, medstifter og adm. direktør i Saxo Bank. Foruden luksushotellet, består hotelgruppen også af den danske ø-perle Vejrø. Her er der udover hotel og restaurant både flyveplads og en topmoderne marina. På øen har man også egen produktion af råvarer i højeste kvalitet efter økologiske- og bæredygtige principper. Råvarerne varierer naturligvis efter sæson og leveres blandt andet til Stella Maris’ restaurant.

Læs mere om Stalla Maris Hotel de Luxe


?