13.10.2017Møde & Event News

Hotel løber med gæsterne

Ledere og medarbejdere fra 2 hoteller i København starter dagen med en løbetur, anført af et lokalt wellnescenter.

Hotelgæster, medarbejdere, hotellets ledere og lokale løber sammen i Ni’mat Running Club. Sådan kickstartes dagen 2 gange om ugen på Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel sammen med Ni’mat Spa.

Hotelgæsterne skal blot tilmelde sig i receptionen og møde op i løbetøj kl. 7.00 i Ni’mat Spa. Derefter vil de blive guidet gennem løbeturen og få en oplevelse af den smukke by. "Vores gæster skal have en følelse af at høre til, lidt som den klassiske ”a home away from home”, siger Helle Bisholm, COO, Athur Hotels.

"Vi ved, at der er mange løbere blandt vores gæster, og at det kan være svært at løbe i en storby. En morgenløbetur giver en god start på dagen. løberne kan hilse på de lokale, og de får en oplevelse af kvarteret her omkring hotellerne."

Efter en 4-5 km rundt i København kan gæsterne nyde jacuzzi, sauna og aromadampbadet i Ni'mat Spa, som Heidi Østerby (initiativtager til løbeklubben sammen med Helle Bisholm) har besluttet at åbne tidligt, eksklusivt for løbeklubben. Det  koster ikke noget at deltage.

Squats, lounges, sit-ups og push-ups er en del af løbetræningen og indlægges i små pause for eksempel i Ørstedsparken eller Det Kongelige Biblioteks Have. Løbeklubben er blevet godt modtaget, især stamgæster har taget ideen til sig.

"Løbeklubben er et fedt initiativ. Det tilføjer en ekstra dimension, at man ikke løber alene. Coachen, er positivt motiverende," siger Jonas Thomsen, Chief Architect, KMD.

Se mere om Hotel Kong Arthur

Se mere om Ibsens Hotel


?