05.10.2017Møde & Event News

Hotel Marina solgt

Nu står det klart, at der også fremover vil være hoteldrift i ejendommen i Vedbæk. Gennemgribende renovering på vej.

Hotel Marina i Vedbæk er solgt, og en gennemgribende renovering er på vej. First Hotel Marina er købt af en gruppe professionelle danske ejendomsinvestorer. Hotellets fremtid har været uvis, men det står nu klart, at der fortsat vil være hoteldrift i ejendommen. Det oplyser advokat Henrik Westermann fra Bech-Bruun ifølge Rudersdal Avis.

Køberne af hotellet er nu klar til at gå i dialog med Rudersdal Kommune. Planen er, at hotellet, som har 120 værelser, skal åbnes op mod omgivelserne. Arbejdet med at udarbejde en plan for fremtiden af ejendommen sættes i gang snarest, og hotellet skal igennem en gennemgribende renovering, ligesom der skal findes en hoteloperatør. Ifølge advokat Henrik Westermann forventer man at have en afklaring vedrørende valget af operatør inden for et par uger.

"Salget er kun lige faldet på plads, og derfor er det sparsomt, hvad vi kan oplyse på nuværende tidspunkt. Men det er tanken med købet, at Hotel Marina skal anvendes til hotel og tilknyttede servicefunktioner, ligesom man ønsker at skabe en bedre sammenhæng mellem hotellet, Vedbæk Havn og stranden," siger han til avisen. (Kilde: Byens Ejendom).

Se mere om First Hotel Marina


?