02.03.2018Møde & Event News

Hotel med nyt orientalsk miljø

Det er som at sidde ved en pool på Bali. Men det er ikke længere væk end Gyldenløvesgade, hvor kædens nyeste hotel har slået dørene op.

Det kunne være på Bali, men det er i Gyldenløvesgade i København. Nærmere bestemt bag murene på Hotel Manon les Suites. Hop i poolen og kom i junglestemning i et ombygget kontorhus midt på storbyboulevarden. Med lidt indlevningsevne er troperne lyslevende her på hjørnet af Nyropsgade og Gyldenløvesgade - over for noget så ueksotisk som Københavns Borgerservice!

Åbent for alle - med fredagsbar og musik

Midt i det tidligere HK-hus har det nyindflyttede Hotel Manon les Suites skabt et pool-område indhyllet i en eksotisk junglestemning, som man ellers skal noget længere østpå for at finde. Det er nemlig kæden Guldsmeden Hotels' resort på tropeøen, der har inspireret til indretningen af denne københavnske storby-aflægger. Svømmepølen ligger i bunden af den ombyggde kontorbygnings centrale atrium, midt mellem grønne palmer og planter, der også hænger ned fra glasloftet og de omkransende svalegange.

Det er ikke kun forbeholdt hotellets overnattende gæster at tage en dukkert, slænge sig i lounge-sengene under de lysende fiskelamper og bestille læskende drikke i pool-baren. Ligesom i restauranten ved tagterrassen er der åbent for alle. Der er fredagsbar med musik hver den første fredag i måneden. Manon les Suites er det 5. og med 87 værelser det hidtil største af Guldsmedens 5 hoteller i København. Kilde: Magasinet KBH.

Se mere om Hotel Manon les Suites


?