28.10.2019Møde & Event News

Hotel Østerport genopstår som business hotel

170 nye værelser, redesignet lobbyområde og opdaterede mødefaciliteter. Det historiske Hotel Østerport er nyrenoveret og 100% klar.

Efter en gennemgribende renovering og ansættelsen af Rikke Hindhede som ny stærk salgsprofil er Hotel Østerport klar til at generobre dets position som business hotel. Hotellet vil generobre dets position som hjemsted for danske virksomheder, der har brug for et second home i København.

”Vi har en historie som corporate hotel, og den tradition vil vi genoplive i takt med, at vi kan præsentere helt nye omgivelser. Vi har fået nye værelser, nye badeværelser, nyt wifi, og alle faciliteter er opdaterede til glæde for alle gæster,” siger General Manager Inge Fredsholt.

Klarer forespørgsler med det samme

I spidsen for den nye corporate salgsstrategi står Rikke Hindhede, der kommer fra en stilling som F&B support and sales manager på AC Hotel Bella Sky Copenhagen og med en bred salgsbaggrund og stærke kunderelationer bag sig.

”Jeg kommer med en meget personlig tilgang til salg og vægter et tæt samarbejde med den enkelte kunde højt. Som et lille stand-alone hotel er der ikke langt fra tanke til handling, og vi vil kunne tage os af opgaver eller forespørgsler med det samme. Vi kan være fleksible, når det gælder f.eks. afbestillinger og reservationer, og vi leverer noget ægte, personligt og autentisk,” siger hun.

Se mere om Hotel Østerport


?