06.02.2018Møde & Event News

Hotel og konferencecenter styrker sin salgsorganisation

Trinity Hotel & Konference Center styrker sin organisation ved etablering af en fælles ledelse for de to nuværende salgsafdelinger.

”De seneste 4 år har vi udviklet os fra at være en primær møde- & konferencevirksomhed til en spændende og fleksibel servicepartner med 4 forretningsområder, nemlig; Konference, Hotel, Celebration og Events. For at fastholde vores fortsatte vækstfremgang giver det god mening at samle det hele i én afdeling, så vi opnår synergi- og kvalitetsoptimeringer til glæde for vores mange loyale kunder, der i udstrakt grad benytter os ved forskellige lejligheder,” siger direktør Eva Ejlskov.

Trinity Hotel & Konference Center styrker således sin organisation ved etablering af en fælles ledelse for de to nuværende salgsafdelinger, hhv. konference og hotel, i en fælles salgs- og servicefunktion.

Nuværende Hotelchef Claus Pedersen er fra den 1. februar 2018 chef for den nye salgs- og serviceenhed, i en nyoprettet stilling som Hotel- & Konference Salgschef. Den organisatoriske ændring indebærer, at Konference- & Meetovationchef Helle Kristine Gleerup er fratrådt.

Se mere om Trinity


?