27.05.2019Møde & Event News

Hotel søger Crazy-direktør

Et Radisson Blu Hotel går all in og søger en "Director of Crazy", som skal finde på skæve og anderledes oplevelser i og omkring hotellet.

Radisson Blu Metropol Helsingborg har taget et usædvanligt skridt og rekrutterer nu et ny medarbejder, som vil få titlen "Director of Crazy". I jobbeskrivelsen, som har form af en video, forstår man at personligheden hos den nye medarbejdere rangerer højere end C.V.

I videoen ser man vilde klip fra hotellets lokaler, som bruges til bl.a. parkour. "Helsingborg som by har et stort potentiale for events og andre arrangementer. Byen er meget trend-bevidst. Nu leder hotellet efter en virkelig skæv profil, som er god til at tiltrække andre mennesker, som har en "skør" side og evner at tænke ud af boksen.

Send en crazy ansøgning

Fia Westerberg, Head of People and Culture på Winn Hotel Group, som driver hotellet under varemærket Radisson Blu, understreger, at jobbet handler om at være kulturbærer og være med til at skabe større kendskab til hotellet ved at skabe oplevelser i og omkring hotellet.

Ansøgningen skal naturligvis vise kreativiteten i sig selv. Man kan både maile, sende en video, udtrykke sig på Instagram eller benytte messenger på Facebook. Alt er muligt, og metoden er med til at vise, hvor kreativ man er. "Vi håber at få rigtig mange ansøgninger. Sidste frist er 1. juli 2019," siger Fia Westerberg.

Se mere om Crazy Direktør


?