17.10.2021Møde & Event News

Hotel SP34 vinder endnu en pris

Condé Nast Traveler-læsere kårer Hotel SP34 i København som bedste hotel i Nordeuropa.

Brøchner Hotels kan føje endnu en pris til listen af anerkendelser. Ét af kædens fire luksushoteller i København, Hotel SP34, er netop kåret som det bedste hotel i Nordeuropa og det 6. bedste hotel i verden i Condé Nast Traveler 2021 Readers’ Choice Award.

Condé Nast Traveler er et af verdens førende rejsemedier, og flere end 800.000 Condé Nast Traveler-læsere har stemt på deres bedste rejseoplevelser rundt omkring i verden.

Anerkendelsen understreger ifølge Brøchner Hotels strategien om at levere ekstraordinære gæsteoplevelser gennem unikt design, arkitektur og signaturer. At levere ekstraordinære gæsteoplevelser har også været fundamentet for, at hotelkæden er kommet sig efter en coronapandemien.

"Alt, hvad vi gør, handler om at skabe de ekstraordinære oplevelser, og det er vigtigere end nogensinde. Når vores gæster besøger os, vil de aldrig møde en devalueret oplevelse, da vi altid sætter baren efter den helt særlige gæsteoplevelse," siger Nickolas Krabbe Bjerg, CEO hos Brøchner Hotels.

Gæster bydes på nightcap

En af signaturerne hos Brøchner Hotels er 'Wine Hour', hvor gæster inviteres på vin på husets regning hver dag fra kl. 17-18. Nu udvides denne service for gæster, der bor på Hotel SP34, som fremover også inviteres til 'Nightcap Hour,' hvor de kan afslutte dagen med en nightcap på husets regning hver aften fra kl. 22-23.

"Vi skaber her noget unikt for gæsterne. Det handler om værtskabet og generøsiteten ved at byde på det gode glas cognac, vermouth eller en anden god spiritus, så vores gæster føler sig hjemme hos os," siger Nickolas Krabbe Bjerg.

Se mere om Hotel SP34


?