18.12.2017Møde & Event News

Hotel tilbyder gratis ”kontor” til freelancere

Hotel i Aarhus har indrettet et arbejdsområde, der er åbent for byens freelancere.

Hotel Comwell Aarhus har indrettet et arbejdsområde, der er åbent for alle. Også byens såkaldte nomader, der kan arbejde hvor som helst med deres bærbare.

Hotellets såkaldte coworking space er på omkring 100 kvm og har plads til omkring 50 gæster. Der er sørget for internet, 1 kop kaffe og aviser, og alt er gratis. Hotellet har indrettet en del af sit lobbyområde, hvor hotellets egne gæster og aarhusianerne er velkomne til at slå sig ned og arbejde. Evt. købe lidt frokost.

"Vi reagerer på en tendens fra USA, hvor man forventer, at små selvstændige vil nå op på 40 pct. af arbejdsstyrken i løbet af få år. Altså dem med laptoppen under armen, som har en fri arbejdsrolle og -plads. Dem vil vi gerne invitere ind," siger Flemming Poulsen, direktør for Comwell Aarhus.

Succesen udvides på landsplan

"Vi har både sofaer, bløde lænestole, et rundt bord til 3-4 og et langbord med plads til 8. Hoteller har ofte lukkede facader, det er lidt branchens problem. Med det nye koncept signalerer vi: velkommen indenfor."

Det åbne arbejdsmiljø på Comwell Aarhus har været et pilotprojekt for kæden, der har 15 hoteller over hele landet. "Testen er gået så godt, at vi breder konceptet ud i hotelkæden på landsplan i første kvartal af 2018," fortæller Flemming Poulsen. Kilde Jyllands Posten.

Se mere om Comwell Aarhus


?