11.06.2018Møde & Event News

Hotel-toppe boomer

Trenden er kommet for at blive: Hotellernes tagetager bliver nye luksusområder. Her er en særlig indbydene og helt nyåbnet wellness-tagtop.

Udnyttelse af tagetagerne på hoteller boomer. Ikke så underligt, da mulighederne for udendørs arealer i højderne dels giver mere plads og dels giver en stor ekstra merværdi for gæsterne.

Forhøjet med et tårn

Venue Hotel i Vietnam har tilmed bygget et lille tårn oven på taget. Tårnet er dels tænkt som et vartegn, dels som en måde at øge hotellets kvadratmeter. Foran tårnet er indrettet en tag-pool i forlængelse af et wellness område.

Det er på alle måder en optimal udnyttelse af den sparsomme plads i en storby. Hotellet ligger i Nha Trang City i Vietman og er designet af Aline Architects. Under tårnet ved poolen findes et ekstremt æstetisk wellnesområde med store vinduer fra gulv til loft og næsten uendelig udsigt over byen og videre flere hundrede kilometer væk.

7 meter bredt og 60 meter højt.

Byen har allerede en del luksushoteller, så konkurrencen er skarp. Dette hotel er 60 meter højt med en bredde på kun 7 meter. Udnyttelsen opad giver en markant forøgelse af indtjeningsmulighederne.Kilde: Top Hotel News.

Se mere om Venue Hotel


?