17.10.2021Møde & Event News

Hotel Tylösand får 40 nye værelser

Hotel Tylösand i Halmstad, som har mange danske kunder, udvides med flere værelser og nyt konferencelokale.

I 2020 skulle Hotel Tylösand i Halmstad i det sydlige Sverige have udvidet med en tilbygning med cirka 40 nye hotelværelser, et nyt konferencelokale og et nyt udstillingsrum ved siden af den eksisterende hovedindgang.

Men coronapandemien kom på tværs, og projektet blev udskudt. Nu genoptages denne store investering imidlertid, hvilket vil give et af Sveriges mest populære konferencehoteller endnu bedre muligheder for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter venues.

”Det er med stor glæde, at vi nu kan komme videre med denne fremtidige investering. Udvidelsen er helt i tråd med vores ambition om aldrig at læne os tilbage, men hele tiden fortsætte med at udvikle os for altid at kunne tilbyde vores gæster et endnu bedre ophold,” siger Hotel Tylösands administrerende direktør, Elisabeth Haglund.

Tre arkitektfirmaer deltog i konkurrencen om at designe tilbygningen, som også giver hotellet en helt ny facade. Vinderen blev Fredblad Halmstad med et forslag, der forbinder den fem etagers nye bygning med den eksisterende indgang på en måde, der skaber en naturlig forbindelse mellem bygningerne.

Byggestart for den nye tilbygning er planlagt til oktober 2021 med indvielse i foråret 2023.

Se mere om Hotel Tylösand


?