11.12.2018Møde & Event News

Hotel Tylösand med i White Guide

Nordens restaurantguide har længe guidet til de bedste spisesteder i Sverige. Nu viser guiden også vej til de bedste hoteller.

Nordens ledende restaurangguide White Guide har i 15 år fungeret som en inspirator og guide for Sveriges bedste restaurantoplevelser. Nu øges guiden til også at omfatte hoteller og barer. I den forbindelse er Hotel Tylösand i Halmstad optaget og anbefaldet som et af de 100 anbefalede hoteller i guiden.

White Guide 2019 udgives på svensk og på engelsk som bog, app og på nettet med 100 hoteller og 50 barer. På Hotel Tylösand er man naturligvis glade for udvælgelsen og anbefalingen af et hotel, som har udviklet sig markant gennem den 100 år lange historie.

Spa- og konferencehotel

Hotel Tylösand er vokset fra at være et lille badehotel i vandkanten til at være et velfungerende og lækkert møde- og konferencehotel - stadig lige i vandkanten. "Det eneste, som ikke har ændret sig igennem årene er den konstante nysgerrighed, udvikling og evne til at tilpasse hotellet de mange nye og aktuelle muligheder," siger Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund.

"I dag regnes Hotel Tylösand for at være et af de mest populære spa- og konferencehoteller i Sverige med flere klassiske restaurantkoncepter og et leben, som lokker gæster til året rundt. Jeg vli tro, at det vores motto "Be inspired", som hjælper os med fortsat at udvikles," siger Elisabeth Haglund. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Tylösand


?