11.09.2018Møde & Event News

Hotelbranchens ledere mødes 19. september

Hotellernes årlige lederkonference OptiMeet på Fyn afdækker branchens vigtigste skridt ind i 2019. Final call for tilmelding.

Onsdag den 19. september afholdes OptiMeet 2018, som er en fremtidsrettet og landsdækkende konference for ledere og mellemleder fra hele Danmarks møde- og konferencesteder. Det er 2. gang denne konference afholdes, og ligesom sidste år vil dagen være et vigtigt træfpunkt, hvor hotelbrachens beslutningtagere inspireres, provokeres, bliver klogere og forhåbentlig også bekræftes i de strategier, der er lagt for de kommende år.

Der er indlæg inden for alle beslutningsområder

Dagen igennem vil der være indlæg om gæstekoncepter, branding, nye mødekoncepter, vækstfaser, tendenser lige nu og blik ind i situationen på det internationale marked. I pauserne kan du møde "de andre" og tale med en række relevante udstillere, som har medbragt de sidste nye tendenser inden for leverandørfaget.

Fusionér det kreative med det kommercielle

En af branchens talere er en mand, som ved alt om at ændre kurs og til enhver tid fange "nuet" i markedet. Den ukuelige innovatør Søren Fauli, som er en af ophavsmændene bag dagligvarekæden ”Normal” kommer ind på den svære kunst at fusionere det kreative med det kommercielle. Kursuslex står bag arrangementet, som i år foregår hos ODEON i Odense.

Se programmet og læs mere om OptiMeet


?