08.01.2018Møde & Event News

Hoteldirektør udnævnt til Årets Borger

En overrasket, glad og stolt direktør modtog hæderen for alle de aktiviteter, han har sat i værk for Kolding.

5 januar blev adm. direktør Peder J. Madsen fra Hotel Koldingfjord hædret som Årets Koldingborger af Kolding Kommune og Business Kolding til den årlige nytårskur på Koldinghus. Når man ser listen af aktiviteter, som den 49 årige hotel direktør er involveret i, forstår man i den grad hæderen: I 10 år har Peder J. Madsen stået i spidsen for Hotel Koldingfjord, han er formand Kolding HF og VUC. Sidder i bestyrelsen for TV-Syd og fonden bag Kolding Lufthavn. Han står bag "Kokke Knækker Cancer" og støtter op om "Gademix". Han har tidligere været formand for Kolding Turistforening og var dermed medlem af bestyrelsen for Fonden Business Kolding, og han er aktiv i Rotary.

Prisen forpligter

"Det er helt vildt fantastisk, og det kommer helt bag på mig. Jeg kan næsten ikke snakke længere. Det plejer jeg ellers godt at kunne. Det er en enorm anerkendelse, og det er jeg enormt stolt over," siger Peder J. Madsen til Jyske Vestkysten, hvor han ydermere citeres for følgende svar på avisens spørgsmål: Du får prisen for at sætte Kolding Kommune på landkortet, og du har som hoteldirektør helhjertet støttet kommunens designvision ”Vi designer livet”. Hvorfor kæmper du for Kolding?

"Jeg blev taget meget godt imod, da jeg kom til for 10 år siden, og jeg synes, det er helt naturligt, at du som erhvervsleder engagerer dig i byen. Men det er en fantastisk start på 2018 i et år, hvor jeg også fylder 50 år. Det er fantastisk, at man har sådan en pris, hvor man anerkender nogen, der gør noget for byen. Jeg er dybt taknemmelig og ydmyg over, at jeg har fået prisen. Det forpligter også, Både som virksomhed og menneske har du et ansvar for at udvise social ansvarlighed.Og har du mulighed for i din virksomhed eller som privat person at give en hånd, så skal du gøre det," siger Peder J. Madsen.

40 hotelværelser renoveres i 2018

Peder J. Madsen er oprindelig fra Ringkøbing og udlært i en bank, men da han blev hentet til Hotel Koldingfjord, havde han i mange år arbejdet med hoteldrift og turisme. Temaet design mærkes tydeligt på hotellet, hvor flere hotelværelser er indrettet med designmøbler, og 40 hotelværelser bliver i 2018 renoveret med forskellige designelementer. (Kilde: Jyske Vestkysten).

Se mere om Hotel Koldingfjord


?