28.05.2019Møde & Event News

Hotelkæde går all in på coworking

Arbejdsvenlig atmosfære kombineret med service matcher det mobile arbejdsliv, lyder det fra den ansvarlige for de nye arbejdsstationer.

Accor vil indrette 1.200 arbejdszoner i 3.700 af sine hoteller verden over. Den franske hotelkæde ejer Ibis, Mercure og Novotel Martin Burlund. For at matche globale trends i arbejdslivet satser Accor nu store ressourcer på at blive førende i Europa inden for coworking inden 2020.

I løbet af de kommende 3 år har hoteloperatøren planer om at åbne 1.200 nye arbejdszoner under betegnelsen Wojo på sine hoteller rundt omkring i verden. "Ekspansionen er i tråd med vores langsigtede vision om at være et naturligt mødested for såvel rejsende som lokalsamfundet," siger Jan Birkelund, Development & Operations for Accor i Norden.

3 niveauer af arbejdsstationer

"En arbejdsvenlig atmosfære i kombination med en personlig service og premiumtjenester er i tråd med vores ekspertise. Med Wojo kan vi nu opfylde kundernes behov for et mobilt arbejdsliv," siger Stephane Bensimon, adm. direktør for Wojo.

Wojo kommer til at tilbyde tre forskellige produkter. Wojo Spots, Wojo Corners og Wojo Sites, der giver forskellig adgang til services på hotellerne. Kilde: Estate Media

Se mere om Wojo hos Accor


?