06.11.2017Møde & Event News

Kaffe-somelier højner mødekaffen

Mød hotelkæden som har omstillet sig til bæredygtig hoteldrift på MødeMekka den 23. november.

Efter en gennemgribende omstilling til bæredygtig hoteldrift - er Comwell Hotels nu klar til at introducere et nyt og bæredygtigt kaffekoncept i samarbejde med Brasil Kaffe Import. Konceptet indebærer også en særlig baristauddannelse til hvert af Comwells 15 hoteller i Danmark - hvilket er den første af sin art herhjemme. Uddannelsen er en slags sommelieruddannelse inden for kaffe. Mød Comwell til MødeMekka den 23. november, hvor der er ekstra fokus på  bærdedygtige møder.

Comwell ønsker af løfte oplevelsen fra konventionel til økologisk kaffe og vil gøre op med "træt kaffe" på en mødebuffet. I forbindelse med implementeringen og indfrielsen af det økologiske spisemærke, hvilket Comwell tidligere på året modtog Årets Økopris for, har den bæredygtige hotelkæde indgået et nyt, strategisk samarbejde med Danmarks største kaffeimportør, Brasil Kaffe Import (BKI), der siden 1960 har importeret og solgt kaffe til én af verdens mest kaffeglade nationer - Danmark.

Somelieruddannelse inden for kaffe

Samarbejdet indebærer at give gæsterne en bedre kaffeoplevelse og en helt ny uddannelse af hotelbaristaer.

Comwell uddanner én barista for hvert hotel, og de vil i dagligdagen få ansvaret for at sikre konceptet, kvaliteten og gæsteoplevelsen på hotellerne. De nye baristaer får også ansvaret for håndteringen og udvælgelsen af en økologisk signatur-te. For den professionelle gæst er forplejningen blevet en væsentlig del af den gode, inspirerende og kreative oplevelse i forbindelse med møder og konferencer.

Se mere om MødeMekka den 23. november

Se mere om Comwell Hotels


?