05.11.2018Møde & Event News

Hotelkæde samler talenter om "de gode historier"

Kokke- og tjenertalenter lærer at skabe fortryllende madoplevelser, når der er elevdage med fokus på sammenhold og ny viden.

Kokke- og tjenertalenter lærer at skabe fortryllende madoplevelser på Sinatur Hotel & Konference. Hvert år samler Sinatur Hotel & Konference alle kokke- og tjenerelever fra kædens 6 hoteller til elevdage med store oplevelser og et fedt sammenhold.

For nylig havde køkkenchef på Sixtus Sinatur Hotel & Konference Kristian Værum Gade samlet talenterne til 2 inspirerende dage, der blandt andet bød på nak og æd tema, Kjær Sommerfeldt vinsmagning og frokost på Falsled Kro.

Den gode historie skaber nærvær

”Målet med elevdagene er at inspirere de unge talenter til at skabe store madoplevelser gennem en gastronomi båret af råvarer fra lokale producenter, og ved at eleverne lærer at fortælle de gode historier om for eksempel oste fra Elmegårdens gårdmejeri, kød fra Stensgaard økologisk principlandbrug og urter, svampe og bær fundet i den natur, der omfavner Sinaturs konferencehoteller," siger køkkenchef Kristian Værum Gade.

Det 23-årige kokketalent Mathias Broe fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference mener, at dagene sammen med de andre kokke- og tjenerelever klæder ham på både fagligt og menneskeligt. "Elevdagene er sindssygt inspirerende og en god måde at udvikle os på. Vi har det fedeste sammenhold og lærer en masse af hinanden og er på besøg hos lokale producenter. For eksempel besøgte vi Elmegårdens gårdmejeri, hvor Ildsjælene i deres produktion fortalte om processen fra 2.000 liter mælk til 200 kilo ost. Den historie kan vi nu fortælle videre til vores gæster med større troværdighed,” siger han.

Gæsterne kommer til "Elev-aften"

Elever tryllebinder gæsterne til Elevaften Elevdagene markerede også starten til Elevaftenen i uge 6 2019, hvor det er kokke- og tjenertalenterne, der for en aften står 100% for de gastronomiske lækkerier, serveringen og præsentationen af både mad og vine. Denne aften stiller krav om, at kokke- og tjenertalenter performer og samarbejder på allerhøjeste niveau.

"Aftenen står for de fleste af vores talenter som en af de allerstørste oplevelser i deres elevtid, fordi de får ansvar og mulighed for at prøve sig selv af uden indblanding fra køkkencheferne," siger Kristian Værum Gade.

Se mere om Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Se mere om alle 6 Sinatur hoteller


?