25.02.2019Møde & Event News

Hotellerne storm-bookes til 2021

Hvis man har en konference umiddelbart inden, Touren kommer til Danmark, så er det nu, man skal handle. Hotellerne kimes ned allerede.

Det er klogt at lægge billet ind allerede nu, hvis man har en konference i juni måned 2021. I hvert fald hvis man har tænkt sig at afholde den i nærheden af Tourens rute. Og hvis man vil undgå at ramle ind i en prispresset situation, skal man måske tænke i helt andre baner - for nu at blive i terminologien.

Flere hotelkæder er allerede kimet ned

"Vi har oplevet massiv efterspørgsel allerede, og man skal huske på, at der er to et halvt år til, siger kommunikationschef Daniel Kirchhoff, Hotelkæde Scandic. "Vi modtager først bookinger et år før, så vi har ikke åbent endnu. Men vi kigger på, om vi skal gøre noget særligt i denne forbindelse."

Også Danhostel, der har vandrerhjem over hele landet, har også kunnet mærke på deres reservationer, at Tour de France kommer til Danmark i 2021. "Det er en fantastisk glædelig begivenhed. De første forespørgsler er begyndt at tikke ind især i målbyerne, men også i de byer, der ligger langs ruten," siger direktør i Danhostel Ole Andersen. "Når vi nærmer os, så vil der være fyldt op i en radius af 50 kilometer omkring start- og slutbyerne," vurderer han.

Så er der lige det med prisen

Måske kan man frygte, at priserne får et nøk opad. Den mulighed øjner i hvert fald Tina Demant Jensen, der er lejrchef for Nyborg Strandcamping. "De interesserede må væbne sig med tålmodighed. Man kan sende os en mail, og så må vi bare tage det i den rækkefølge, de kommer ind. Vi kender hverken priser eller noget som helst til den tid, siger hun. Kilde: Nordjyske.

Se hvilke byer, der berøres af etapen


?