12.10.2017Møde & Event News

Dansk slot kåret som smukkeste

Det danske slot er på listen over de 12 flotteste slotte i hele Europa. Slottet er perfekt egnet til mindre møder eller store, udendørs events.

CNTraveler.com har samlet en liste overEuropas 12 smukkeste slotte. Med stenvægge fra middelalderen, skyhøje tårne, buede broer og dybe voldgave præsenterer slottene nemlig nogle af de største arkitektuelle bedrifter i verden. På listen har mediet også fundet plads til et dansk slot. De hylder nemlig Egeskov Slot, som et af Europas flotteste.

Utraditionelle rammer

Med den centrale placering midt på Fyn og de unikke rammer, er det den ideelle kulisse for virksomhedsarrangementer, møder, teambuilding, forenings- og personaleudflugter og kundeevents. Omgivelserne på Egeskov lægger op mødedage, hvor det handler om at få fælles oplevelser i utraditionelle rammer.

På Egeskov er der plads til arrangementer for ganske få deltagere, og i særdeleshed, for mange tusinde deltagere.

På plænen kan der afholdes megaevents for tusindevis af deltagere, med direkte adgang til Egeskovs have. Haven kan benyttes til stort set alle typer af events og teambuilding aktiviteter. Her er der på én gang plads til hygge, fagsnak og fordybelse, til leg og fortryllende oplevelser - alt sammen pakket ind i en eventyrlig stemning.Cafe Jomfru Rigborg finder man i de tidligere herskabelige stalde.

Cafeens italienske kokke tilbereder mad med fynske råvarer efter originale toskanske opskrifter. Her er der lokaler til afholdelse af mindre møder med op til 60 personer eller middage for op til 220 pers. På Egeskov er i fælles om den smukke oplevelse ude i naturen, hvor der er mulighed for at lave en række aktiviteter i en af Europas smukkeste haver, med den unikke vandborg som baggrund.

I det 10.000 m2 store udstillingsområde, kan man bl.a. opleve klassiske biler, fly og motorcykler. Og så er der plads til udfordringer i labyrinten, under trætoppene eller som en ridder på Segway.

(Kilde: HORESTA samt Konference.dk)

Læs mere om Egeskov Slot


?