13.08.2019Møde & Event News

Hun vil skabe flere møder på toppen

Jane Pilgaard, direktør ved Topmeetings vil sammen med 2 andre konsulenter promovere nordjyske møde- og eventudbydere, kulturhuse og restauranter.

Nordjyske virksomheder vil samle nordjyske møde-, konference og eventudbydere og sætter benhårdt ind på at hæve kendskabsgraden til Nordjylland, som en let tilgængelig, spændende, alsidig, nytænkende og konkurrencedygtig møde- og eventdestination. Jane Pilgaard, direktør ved Topmeetings, fortæller, at hun sammen med Topmeetings 2 andre konsulenter, Heidi og Bettina, ønsker at promovere nordjyske møde- og eventudbydere, herunder nordjyske hoteller, messecentre, feriecentre, restauranter samt kunst- & kulturhuse over for møde- & eventbookere fra nationale og internationale virksomheder.

Få 3 forslag

Topmeetings afdækker firmabookerens behov, ønsker og krav ved møder, kurser, konferencer og events, udvælger 3 mulige partnersteder, som opfylder førnævnte og sammen med bookeren findes den rette location. Det betyder, at man som mødeplanlægger har én enkelt kontakt omkring både mødested, indhold, catering m.v. Det er professionel og erfaren rådgivning - og den er gratis.

Topmeetings finder de unikke, skøre, skæve, utraditionelle og nytænkende måder, når det gælder planlægning og afholdelse af møder, kurser, konferencer og events. Jane Pilgaard og hendes konsulenter lægger også gerne tal på bordet for at vise, at økonomien vinder ved, at møderne afholdes i Nordjylland.

Værdien for møde- & eventbookeren

Topmeetings er formidler af meget alsidige og topprofessionelle møde- og konferenceudbydere. De 3 nordjyske piger med lokalkendskab sidder klar ved telefonen for både at vejlede, inspirere og booke. Topmeetings følger op med en evaluering efter hvert afholdt arrangement.

De nordjyske konsulenter samarbejder med busoperatører og limousineservice. Derudover er der 32 daglige flyafgange mellem København og Aalborg, så det er nemt, bekvemt og hurtigt at komme til tops i Danmark. Samarbejdet gælder også nordjyske, prisvindende micro-producenter, der virkelig kan give en smagsoplevelse af Nordjylland. Samarbejdet rækker også ind over nordjyske foredragsholdere, konferenciers, teambuilding- og aktivitetsudbydere.

Se mere om Jane Pilgaard og Topmeetings

Læs mere om Topmeetings


?