06.09.2019Møde & Event News

Hvad er det, de kan - derovre i Aarhus?

Traditionelt har Meeting Professionals International primært været aktiv på Sjælland. Nu afholder organisationen sit første seminar i Jylland.

MPI inviterer både medlemmer, partnere og gæster til organisationens første seminar i Jylland. Det finder sted den 18. september i Århus. Temaet er: Hvad kan Aarhus som ingen andre kan? En historie om samarbejde, og stærke partnerskaber.

MPI findes i 22 lande

MPI International er verdens største internationale netværk for mødebranchen med 18.500 medlemmer i 22 lande. MPI Scandinavia er det det danske chapter, som har knap 200 medlemmer og partnere. Medlemmerne repræsenterer leverandører af faciliteter og services såvel som mødeplanlæggere fra både den private og offentlige sektor samt forenings- og organisationsverdenen.

Uddannelse skaber succes

MPI Scandinavia tror på, at udvikling og uddannelse af mødebranchen vil maksimere udbyttet af møder og flytte mennesker og organisationer fremad. Derfor faciliterer MPI Scandinavia inspiration og opgradering, networking og videndeling på foredrag og seminarer. Der afholdes seminarer for medlemmerne cirka 6-8 gange om året forskellige steder. Foto fra Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Se mere om seminaret i Aarhus


?