03.09.2019Møde & Event News

Hvad ved du om alle de nye events?

Tjek de nye events! Og mød 35 udstillere på MødeMekka den 26.9, hvor bl.a. ICC Theater og "Københavnerture" er med.

På MødeMekka den 26. september kan du på få timer få et super godt indblik i nogle af de nye muligheder for møder i helt nye rammer og med anderledes og sjove events. Lær f.eks., hvordan man får et publikum til at lytte på en workshop hos ICC Teater, hvor der også er StandUp teater - måske en mulighed til en firmafest.

Tag på festlig fyraftenstur

Københavnerture tager mødegæsterne med ud på ture i København. Før eller efter et møde. F.eks. kan man melde sig til en "Festlig fyraftenstur", som er en sjov byvandring til de glemte steder. Eller den lidt mere videnskabelige tur, hvor man bliver klog på danske videnskabsfolk, imens man oplever og kommer nær på datidens kloge hoveder og deres liv. Temaerne og udvalget er rigtig stort.

Lækre præmiekurve

På MødeMekka kan du også opleve det nye HUONE indefra, og du får et inspirerende foredrag med fremtidsforsker Henrik Good Hovgaard, som fortæller om fremtidssansen, og hvordan du kan bruge den til at udfordre fremtidens spilleregler i møde- og event branchen. Undervejs vil der være en lille workshop om bæredygtighed, og der er fine præmier til de opfindsomme. Dagen starter 13.30 og slutter med en lækker, fælles middag.

Se mere om MødeMekka 26. september


?