03.10.2019Møde & Event News

Hvilke hoteller er bedst?

Danish Travel Awards har netop kåret landets bedste hoteller og bedste hotelkæde ved en stor fest i Cirkusbygningen i København.

"Vi kan slet ikke få armene ned! Og vi er mere end stolte af, at denne pris tilfalder os. At vi nu kan kalde os Danmarks Bedste Hotelkæde, er i den grad et udtryk for, at vores fokus på at drive en bæredygtig forretning og skabe unikke hoteloplevelser med naturen i centrum, er en succes!" lød det fra Sinatur Hotel & Konference, som var blandt vinderne. Foto: Sixtus Sinatur Hotel & Konference, som er 1 ud af 6 hoteller i kæden.

"Vi er ovenud stolte. Vinderne er fundet via Danmarkspanelet hos Epinion, hvor 2.600 danskere har afgivet deres stemmer. Så at vi har to af danskernes foretrukne hoteller - både øst og vest for Storebælt - gør os umådelig glade. Det er uden tvivl vores medarbejderes fortjeneste. Det er dem, der hver dag gør en kæmpe forskel. Så disse priser er et kæmpe skulderklap til dem alle sammen," lød det fra Comwell, som vandt både i øst og vest.

De bedste hoteller i Danmark:

- Bedste Hotelkæde i Danmark: Sinatur Hotel & Konference foran Comwell og Small Danish Hotels (2018: Arp-Hansen Hotel Group)

- Bedste Hotel i København: Tivoli Hotel & Congress Center foran Scandic Copenhagen og AC Hotel Bella Sky (i 2018: AC Hotel Bella Sky)

- Bedste Hotel på Sjælland, Fyn og Øerne: Comwell Borupgaard foran Hotel Nyborg Strand og Glostrup Park Hotel (Ny kategori)

- Bedste Hotel i Jylland: Comwell Kellers Park foran Hotel Vejlefjord og Hotel Koldingfjord (Ny kategori)

- Bedste Luksushotel i Danmark: Dragsholm Slot foran Comwell Kongebrogaarden og Hotel Bandholm (i 2018: Comwell Kongebrogaarden)

Om Danish Travel Awards

I år er det 24. gang, priserne uddeles. I alt blev der uddelt 20 priser med over 400 kandidater. Bag Danish Travel Awards står STANDBY.dk som arrangør, der støttes af et præsidium bestående af repræsentanter fra ANTOR (Association of National Tourist Office Representatives) i Danmark, BARiD (Board of Airlines Representatives in Denmark), Danish Business Travel Association, Danmarks Rejsebureau Forening, Dansk Brancheanalyse, Dansk Erhverv, HORESTA og RiD (Rejsearrangører i Danmark).

Se mere om Danish Travel Awards


?