Advertorial

I første klitrække

Det særlige ved Skallerup Seaside Resort er den enestående beliggenhed helt ud til Vesterhavet.

Her kan man deltage i en række forfriskende aktiviteter eller blot finde ro og rum til fordybelse. ”Vores gæster vælger ofte at bevæge sig ned mod vandet efter frokost eller før middagen for at nyde havudsigten i hinandens selskab. Hos os kan man møde sine kollegaer i en anden kontekst, bevæge sig ud og væk fra de vante rammer, lade sig inspirere af naturen og tænke kreative tanker,” siger Mette Larsson, Salgskoordinator på Skallerup Seaside Resort. Hendes entusiasme er ikke til at skjule, men hun har da også arbejdet på at udvikle mødeproduktet på stedet de sidste 11 år.

En vifte af oplevelser

Skallerup Seaside Resort har et tæt samarbejde med professionelle teambuildinginstruktører, som med udfordrende temaer sætter gruppens samarbejds- og kommunikationsevner i spil. I ”Rescue” gælder det om at undsætte en forulykket pilot, mens der i ”Rollespil” prøves kræfter med improvisationsteater. ”Vi trækker på andre ressourcer end til dagligt og træder ind i nye roller. Det kan give en bedre forståelse af hinandens kompetencer og forskelligheder”, siger Mette Larsson. Skallerup Seaside Resort har desuden tilknyttet et ridecenter med islandske heste. Har man aldrig siddet på en hesteryg før, kan man være helt rolig, for de små robuste heste har så stor tålmodighed, at alle kan deltage i en guidet ridetur. Skulle man have kræfter til mere, findes her både bowlingbaner og en hyggelig Irish Pub, en sportshal med fire badmintonbaner, bordtennis, klatrevæg samt udendørs sportsbaner.

Renoveret restaurant

Både restauranten og mødelokaler har gennemgået en større renove- I første klitrække Det særlige ved Skallerup Seaside Resort er den enestående beliggenhed helt ud til Vesterhavet. Her kan man deltage i en række forfriskende aktiviteter eller blot finde ro og rum til fordybelse. ring så de i dag fremstår i lys, moderne skandinavisk stil. De fleksible mødelokaler består af tre mindre rum, som kan åbnes op til et stort lokale med plads til 90 personer. Lokalerne har lydtætte systemvægge og er udstyret med flipover, whiteboards, AV skærme mm. På et punkt adskiller Skallerup Seaside Resort sig lidt, og det er i forhold til indkvartering. Her bor man nemlig i ferieboliger sammen med sine kollegaer. ”Vi får mange positive tilbagemeldinger på det, man kommer lidt tættere på sin kollegaer og kan trække sig lidt tilbage” fortæller Mette Larsson. Når man efter alle udfoldelserne trænger til afslapning, byder det romersk inspirerede Romulus Spa & Wellness på sanseoplevelser for både krop og sjæl med termalbade, dampbade, saunaer og velværebehandlinger.

Se mere om Skallereup Seaside Resort


?