04.06.2019Møde & Event News

Idyllisk, gastronomisk og overskueligt

Det bliver næppe mere personligt og isoleret - på den gode måde. Dette mødested har alt nødvendigt for professionelle møder - og dertil en helt særlig idyl.

Aulbjerghus er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk. Det stråtægte mødested ved Gelsted på Vestfyn er en isoleret perle, hvor man kan koncentrere sig 100% om hinanden og om mødet - og de tanker som dette smukke helle i naturen bringer frem i én. Hvis der var noget, der hed hyggesansen ville den kunne mærkes her. Huset egner sig perfekt både til møder og selskabelighed.

Nyrenoveret luksus

På Aulbjerghus er det muligt at afholde dagsmøde og konference med et islæt af luksus og klasse. Aulbjerghus har gennemgået en total renovering i 2016, men den hyggelige og charmerende, gamle atmosfære er bevaret.

Fra de romantiske lyse lokaler med synlige bjælker og åben pejs har man direkte adgang til en ugeneret terrasse, som er omgivet af skøn grøn natur. Aulbjerghus kan rumme 64 gæster i selskabslokalet. Der er ligeledes mulighed for at opstille telt med fast gulv og lysekroner til 150 gæster. Gastronomien er i særklasse.

Se mere om Aulbjerghus


?