22.09.2020Møde & Event News

Imponerende sikkerhedsprogram på Radisson-hotellerne

Programmet gælder på samtlige kædens hoteller – world wide. 

Allerede i maj måned implementerede Radisson-hotelkæden et imponerende sikkerhedsprogram, der skal gøre gæsten tryg ved ethvert besøg på ét af kædens hoteller.

Programmet er udarbejdet i samarbejde med SGS, ét af verdens ledende verifikations-institutter, og omfatter stort set alle tænkelige situationer og elementer, hvor smitte kan udgøre en risiko. Bl.a. indeholder programmet et 10-punkts Møde- og Event hygiejneprogram, hvor hvert element er illustreret, synligt og tilgængeligt for både gæster og personale.

De 10 punkter indeholder bl.a. regler for hyppigheden af rengøring og desinfektion af dørhåndtag, kaffemaskiner, fjernbetjeningsenheder m.fl., krav til afstand mellem mødeborde, hygiejnetiltag i garderobeområder - og også synlig skiltning med oplysning til gæsten om hyppigheden og grundigheden af rengøring i publikumsområder.

Også hybridmøder og virtuelle møder er der tænkt på, for alle Radisson-hoteller er blevet udstyret med alt tænkelig teknik til afvikling af den slags arrangementer.

Læs mere om Radisson hotellerne


?