20.08.2019Møde & Event News

Indbydelse til 300 gæster

Ny partner hos Kursuslex har både nostalgisk idyl og nyistandsatte lokaler til konferencer, fester og julefrokoster 50 min. fra København.

Gyrstinge Skovkro er bygget i 1902 i bindingsværkstil og med stråtag. I 1972 blev Skovkroen istandsat efter en voldsom brand. Og i 2008 er Skovkroen blevet udvidet og renoveret, Sidste år fik kroen ny ejer og Skovkroen fremstår i dag som en super moderne kro med en dejlig og hyggelig atmosfære. Kroen er ny partner hos Kursuslex.

Bag de smukke bindingsværksmure findes 4 fleksible konferencelokaler med plads op til 300 personer. Dertil har kursuscenteret en attraktiv beliggenhed i skønne, rolige, idylliske omgivelser ved Lille Bøgeskov mellem Ringsted og Sorø centralt på Sjælland.

Gårdhave og egen sø

Det tager kun 50 minutter at køre til kroen fra København og 10 minutter fra Ringsted. Lokalerne er velegnet til arbejdsseminarer, kurser og konferencer og fester. Ikke mindst julefrokosten passer fint ind i de nostalgiske omgivelser.

Skovkroen er udstyret med WI-FI og hurtig netadgang. De smukke udenomsarealer egner sig både til grillhygge og teambuilding. Skovkroen er beliggende på en 10.000 m² stor grund med egen sø, lækker gårdhave og terrasse. Arealerne står til fri afbenyttelse.

Se mere om Gyrstinge Skovkro


?