02.10.2017Møde & Event News

Inspirationsdag for mødebookere

Sinatur Hotel og konference sætter dig i møde-sansernes magt den den 29. oktober. Det er gratis at deltage.

Sinatur afholder insprationdag på Sinatur Hotel Frederiksdal i Kgs. Lyngby. Temaet er ”I sansernes vold og magt”, og det sker den 29. oktober kl. 14.00 - 22.00. Der bydes på masser inspiration for dig som mødebooker. Vidste du eksempelvis, at du kan være med til at øge udbyttet af de møder og konferencer, som du arrangerer, blot ved at tænke over, hvordan deltagernes sanser kan inddrages? Hvordan du gør det, kan du både prøve og lade dig inspireret til i løbet af dagen, som er fuld af interessante indlæg og aktiviteter, der gør dig klar til at tænke ud af boksen til dit næste arrangement.

En lille smagsprøve på dagens program:

16.15 · Har vi alle en 6. sans?
Det siges, at vores 6. sans ikke nødvendigvis er spirituel, men derimod rytmesansen. Vi tester din rytmesans på en morsom og indlevende facon, som du kun kan komme i godt humør af.  

17.15 · Psykologisk Manipulation
Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det. Bliv sanseløst underholdt og overrasket, når psykologisk entertainer Niels Krøjgaard, viser sin ekspertise inden for tankelæsning, mind control og psykologiske illusioner.

Se mere og tilmeld


?