14.08.2018Møde & Event News

Invitation til inspirationstur

Kom med os på en sjov og inspirerende tur den 4. og 5. september, hvor du på egen krop kan opleve 13 indbydende møde- og konferencesteder.

Nu har du chancen for at lære 13 smukke, spændende, anderledes, små, store og indbydende møde- og konferencesteder at kende på kun 2 dage. Samtidig kan du bruge tiden på at erfaringsudveksle med de øvrige deltagere på denne inspirationstur, arrangeret af Kursuslex og Nordjyske Møder. Turen med fly til Aalborg tager kun 35 minutter, så er I fremme ved det første mødested.

Trygheden ved "det nye"

Som mødeplanlægger tænker man ofte. at man "en dag" skal prøve et andet møde- eller konferencested end de sædvanlige og velkendte. Men man har brug for trygheden og visheden for, at alt kommer til at fungere upåklageligt. Den tryghed og vished kan du nu få ved at stå ansigt til ansigt med kontaktpersonerne på alle 13 hoteller og/eller mødesteder, som er en del af netværket Nordjyske Møder.

Ny inspiration på 13 måder

Måske skal I holde et mindre bestyrelsesmøde, måske et brag af en konference, måske har I brug for helt nye rammer, der skal booste innovation og nytænkning? Eller måske søger I et stort sted, hvor I kan samle "hele landet". På turen vil du blive præsenteret for alle løsninger, og du vil med garanti blive inspireret til nye mødeformer, alene ved at høre om de muligheder og events, som hvert af de 13 steder kan byde ind med.

Gør det noget det er sjovt?

Sammen med de øvrige mødeplanlæggere får du samtidig selv et par gode dage, hvor du mærker, oplever og smager dig frem til de mødesteder, der passer bedst til din virksomheds kommende arrangementer.

Inspirationsturen er "All inclusive" og gratis for dig, der er ansvarlig for indkøb af konferencer, seminarer, kongresser og andre arrangementer. Der er begrænsede pladser, da vi ønsker, at gruppen ikke er større, end at alle kan få fuld attention. I overnatter samlet på Helnan Phønix Hotel i Aaloborg. Afrejsen sker tidligt om morgenen den 4. september fra Københavns Lufthavn, og der er hjemkomst  den 5. september om eftermiddagen samme sted.

Se programmet og de 13 deltagende møde- og konferencesteder


?