14.09.2020Møde & Event News

JA, I må gerne stadig mødes!

Sinatur-kæden understreger overfor mødebookere: Vi må godt og vi kan godt.

"Er du også lidt forvirret efter myndighedernes seneste udmelding om en yderligere skærpelse af corona-retningslinjerne?” Sådan skriver Sinatur-kæden i en pressemeddelelse, som vi vælger at bringe nedenfor:

”Vi forstår dig godt. Det er heller ikke helt nemt at gennemskue, så det vil vi gerne hjælpe dig med her. Selvom forsamlingsforbuddet i flere kommuner er nedsat til 50 personer, har det ingen betydning for afholdelse af hverken møder, konferencer eller selskaber. Det er stadig tilladt at mødes op til 500 personer, så længe deltagerne primært er siddende og der iøvrigt er minimum 2 kvadratmeter pr. person i det lokale, I opholder jer i, samt mulighed for at holde 1 meters afstand.

Sinatur er naturligvis gearet til at overholde alle retningslinjer på vores 6 hoteller, hvor vi gør alt, hvad vi kan, for at skabe en tryg og smittefri oplevelse for dig som gæst. Alle vores medarbejdere har gennemført HORESTAs online uddannelsesforløb om Safe to visit-retningslinjerne, så alle er klædt på til at håndtere situationen på professionel vis.

Samtidig tilbyder vi enestående udendørsfaciliteter, så I har rig mulighed for at tilbringe en del af dagen under åben himmel med god plads omkring jer og masser af frisk luft.

Om julefrokoster
Vi forstår udmærket, at det kan være svært at planlægge årets julefrokost midt i en corona-tid med megen usikkerhed om, hvad der er muligt, og hvordan situationen løbende ændrer sig. Derfor har vi også taget særlige forbehold i vores julefrokosttilbud. Det betyder blandt andet, at de klassiske julebuffeter træder lidt i baggrunden til fordel for smagfulde 3-8 retters julemenuer, som serveres ved bordene.

Samtidig vil vi så vidt muligt forsøge at placere vores selskaber i egne lokaler med god plads omkring. Vi garanterer naturligvis, at alle retningslinjer bliver fulgt nøje og vil til trods for de lidt ændrede omstændigheder gøre alt, hvad vi kan, for at give dig og dine kolleger en festlig aften som en god afslutning på et lidt turbulent år. ”

Læs om Safe to visit-retningslinjerne

Se alle 6 Sinatur hoteller


?