21.01.2019Møde & Event News

Jens Mathiesen ny koncernchef for Scandic

Med omgående virkning bliver adm. dir. for Scandic Hotels i Danmark, Jens Mathiesen, koncernchef for hele Scandic Hotels Group.

Danske Jens Mathiesen afløser norske Even Frydenberg, der kun har haft stillingen siden august 2017, hvor han afløste danske Frank Fiskers. I en fondsbørsmeddelelse oplyser bestyrelsen for Scandic Hotels Group, at Even Frydenberg forlader sin stilling med omgående virkning.

Indtil der er fundet en ny administrerende direktør for Scandic i Danmark, fortsætter Jens Mathiesen med fortsat at have denne funktion. Jens Mathiesen, som også er formand for Dansk Erhverv, er netop fyldt 50 år og har været administrerende direktør for Scandic i over 10 år; Scandic er med 26 hoteller Danmarks største hotelkæde.

Shipping, biludlejning og hoteller

Jens Mathiesen har blandt andet en shipping-uddannelse bag sig og kom i rejsebranchen i 1991 via Avis Biludlejning i Københavns Lufthavn. Efter en kort periode i lufthavnen blev han sælger hos Avis Danmark og fik her sit første lederjob – som chef for partnerselskabsrelationer, for eksempel rejsebureauer, flyselskaber og kreditkortselskaber.

Jens Mathiesen var salgschef hos Avis fra 1993 til 1999. Han arbejdede uden for rejsebranchen i nogle år, men vendte tilbage i 2003 som salgs- og marketingchef i Remmen Hotels, der i dag er mest kendt som operatør af det 5-stjernede Hotel d’Angleterre i København. Det blev nu kun til lidt over syv måneder. Herefter fulgte mere end 4 år som salgs- og marketingdirektør hos norske Nordic Choice Hotels i Danmark, inden Jens Mathiesen blev headhuntet til Scandic i 2008 som øverste chef for Danmark. Kilde StandBy.

Se mere om Scandic Hotels


?