07.08.2019Møde & Event News

Jubilæum hos Comwell

Koncernchef Peter Schelde, kunne den 7. august fejre 30 års jubilæum i den danske hotelkæde Comwell Hotels.

Peter Schelde er uddannet fra CBS og begyndte sin hotelkarriere tilbage i 1989, hvor han blev ansat som elev i økonomiafdelingen i Scanticon (som Comwell Hotels dengang hed). At det blev hotelbranchen, der trak i ham, er måske ikke nogen tilfældighed. For dagens jubilar er en yderst rejseglad mand, der har besøgt mere end 35 lande og været jorden rundt 2 gange.

Fra 1.5 til 14 hoteller

I år 2000 blev han udnævnt finansdirektør, og i 2014 overtog han posten som koncernchef efter Preben Nesager, der var koncernchef for den danske hotelkæde i 35 år. "Mine 30 år i Comwell har været en utrolig spændende rejse. Da jeg startede, havde vi 1 ½ hotel. I dag har vi ikke alene 14 hoteller i Danmark og 2 i Sverige. Vi har også for alvor fået sat Comwell på landkortet, hvor vi høster anerkendelse og priser for vore arbejde og koncepter. Vi er vitale og modige som aldrig før. Tag blot vores store arbejde med bæredygtighed, der har givet genlyd i branchen og hos vores mange loyale gæster," siger Peter Schelde.

En af de større opgaver

En af Peter Scheldes store opgaver som koncernchef var åbningen af Comwell Aarhus i 2014. Et moderne designhotel med 240 værelse midt i byen. I januar 2021 åbner Comwell deres største og første hotel i København - et 25.000 m2 stort byhotel med 484 værelser og 18 møde- og konferencelokaler. Peter Schelde er 52 år, han er bosat i Trekantområdet sammen med sin kone Anette, og sammen har de to store drenge på henholdsvis 17 og 19 år. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Comwell Hotels


?