13.08.2019Møde & Event News

Jubilar hos Kursuslex

I denne måned har Key Account Manager, Charlotte Jørgensen været hos Kursuslex i 10 år. Hun er kendt og afholdt både blandt kolleger og i sit store kontaktnet.

De fleste med blot et par år i branchen har mødt, talt med eller set Charlotte Jørgensen hos Kursuslex. Hun er at finde på samtlige Kursuslex' MødeMekka'er, hun er i stærk kontakt med mødesteder hver eneste dag, både i Danmark, Sverige og Tyskland. Sidstnævnte på flydende tysk. Der findes ikke mange Key Account Managers, der engagerer sig så dybt og så nært i hver eneste af sine kunder. Der er altid overskud i Charlottes stemme, når hun ringer op eller kommer på besøg. I denne måned kan hun fejre 10 år hos Kursuslex.

Grib mobilen

Charlotte ved, hvordan du får noget ud af din markedsføring gennem Kursuslex’ medier, vores arrangementer og vores netværk. Charlotte kender hotelbranchen i ind- og udland og har også arbejdet med markedsføring i rejsebranchen. Hun er god at kende, hvis din målgruppe ikke ved nok om dig. Eller hvis mødeplanlæggerne ikke ved nok om de sidste nye tiltag, som I tilbyder.

Se mere om Kursuslex


?