03.09.2019Møde & Event News

Julefrokost i en landrover!

Få masser af inspiration til julefrokosterne og se alle de nye ideer til møder udover "det vi plejer". Tjek også, hvor meget du kan spare med firmaaftaler.

Møde & Eventmagasin nr. 3 er netop udkommet med 100 siders inspiration til spændende mødesteder og nye måder for at få succes med sine møder. Der er et helt tema med ideer til julefrosten for både de helt små og de helt store virksomheder. Og gode forslag til at gøre tingene på et helt ny måde i år.

Skæve møder

Hvis I har lyst til at holde møder på skæve måder, så kig med på fokussiderne om møder med anderledes events eller anderledes facilitering. Bliv inspireret til at finde nye rammer til de møder, hvor I gerne vil have folk lidt ud af de vante rammer og vante måder at tænke på.

"Mit bedste møde"

Videnskabsjournalist Lone Frank giver stof til eftertanker, når hun fremhæver et møde, hvor deltagerne i høj grad fik lov at styre selv. Mødedeltagere skal ikke styres og tvinges til at sidde i bestemte grupper og tale om givne emner .Det er jo ikke en børnehave, siger hun.

Se alle Kursuslex' nye partnere, få inspiratione til den nye mødemad og hør, hvad aktuelle mennesker i branchen brænder for lige nu! God læsning!

Læs Møde & Eventmagasinet nr. 3


?