10.08.2018Møde & Event News

Kåret som Europas bedste spa- og konferencehotel

"Luxury Business Spa" består bl.a. af en "social spa", som mødegæsterne nyder godt af i denne luksus-kombination af "pleasure og business".

Hotel Tylösand i den skønne, svenske by Halmstad er igen kåret som bedste europæiske  hotel i kategorien "Luxury Business Spa". Prisen blev overrakt ved den internationale konkurrence "World Luxury Spa Awards", som fornylig blev afholdt i Nordirland.

Vinderne er valgt af gæster verden over og regnes som en af de mest prestigefyldte udmærkelser, som et spahotel kan få. I prismotiveringen fremhævedes Hotel Tylösands kontinuerlige arbejde med at forny og forbedre sine tilbud. Blandt andet med en omfattende ombygning, som stod færdig i 2016.

En "social spa" for bl.a. mødegæster

"Vi har vundet en del priser for vores spa, men vi vil hele tiden udvikles og opdatere hotellet i forhold til et moderne syn på, hvad en spa skal kunne. Vi værdsætter kombinationen af nydelse, kombineret med musik, glæde og muligheden for at kunne skabe ny energi blandt gæsterne. For eksempel har vi en "social spa” med omhyggeligt udvalgt musik, filmvisning i poolen og flere andre tiltag, som vores gæster har taget rigtig godt imod. Det har været en modig satsning, fordi ideerne går lidt på tværs af det traditionelle syn på en spa. Men responsen har været overvældende positiv, så vi er heldigvis blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er aldrig at stoppe udviklingen," siger Hotel Tylösands VD, Elisabeth Haglund. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Tylösand


?