17.09.2018Møde & Event News

Kender du dette mødelokale?

5. oktober kan du på 1 dag møde 50 venues, få masser af inspiration og møde skuespiller Thure Lindhardt, som fortæller om at tage sig selv alvorligt.

Hele dagen den 5. oktober kan danske og svenske mødeplanlæggere holde personlige speedmeetings med ca. 50 venues fra Danmark og Sverige og endda møde skuspiller Thure Lindhardt, som giver foredag på dagen. Samtidig kan deltagerne opleve ”Stadion”, som er et af Malmøs utraditionelle mødesteder, idet konferencesalen har direkte udsyn til det store stadion. Der bliver masser af god inspiration hele dagen. Det sker i Malmø, og alt er gratis for mødeplanlæggere. Også transporten mellem København og Malmø. Fotoet er fra Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg, som er repræsenteret gennem en af de 50 udstillere, nemlig Elite Hotels of Sweden.

Ide og formål

Ideen bag Meeting Live Øresund er, at både mødeplanlægger og venue får sat ord, billeder og ikke mindst ansigter på hinanden ved at tale om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne. Der kan bookes møder direkte på dagen, og der er hvert år etableret nye og værdifulde kontakter, som det alternativt ville være svært at oparbejde.

Thure Lindhardt taler om at tage sig selv alvorligt

Udover at få kontakter og inspiration direkte fra konferencecentrene kan du høre foredrag og netværke med kolleger og samarbejdspartnere. Skuespiller Thure Lindhardt holder foredrag om fordelen ved at tage sig selv alvorligt. Malmøs første kvindelige borgmester Katrin Stjernfeldt Jammeh byder velkommen og er i sig selv en fin og personlig inspiration til netop det emne.

Bag arrangementet står Kursuslex i samarbejde med svenske Compro Möten & Event. Messen foregår i konferencelokaler hos Stadion, Malmö, Eric Perssons väg 31, VIP indgang L – 51.

Se mere om Meeting Live Øresund


?