01.10.2018Møde & Event News

Kender du HORISONT  Hotel & Konference?

Før hed de Koldkærgård. Fra 1. oktober skifter konferencecentret uden for Århus både navn, logo, hjemmeside og identitet.

Konferencecentret Koldkærgård ved Aarhus skifter navn til HORISONT Hotel & Konference.  Det kendte konferencecenter Koldkærgårc  ligger lidt uden for Aarhus og har siden 2003 fungeret som et moderne kursus- og konferencecenter. Siden 2015 har Mikkel Kroustrup været hotelchef på stedet og stået for den daglige ledelse og udvikling. Som et led i udviklingen af konferencestedet, har man nu besluttet at rebrande stedet, og det er ikke blot i form af nyt navn, logo, hjemmeside og identitet, man ønsker også at løfte gæsteoplevelsen yderligere og tilbyde gæsterne rammer, som giver rum til inspiration, udvikling og udfordring under mødet og opholdet.

Uddannet til møder mellem mennesker

Den seneste måned er alle medarbejdere blevet uddannet i det værdisæt, som fremover skal være kendetegnende for den oplevelse, man ønsker at give gæsterne. HORISONT skal være et moderne mødested med fokus på det gode møde mellem mennesker. "Hele huset har store forventninger til vores nye identitet, og alle glæder sig meget til at kunne byde både stamgæster og nye gæster velkommen," siger Mikkel Kroustrup.

"Nutidens mødegæst ønsker langt mere end blot en klassisk mødeoplevelse, hvor hovedvægten ligger på den praktiske afholdes af mødet. I dag spiller samværet med dem, man holder møder med, en ligeså stor rolle. HORISONT ligger midt i naturen, og da vi igangsatte processen om navneskiftet kiggede vi samtidig på, hvordan vi i højere grad kunne integrere naturen i hotellet og i mødeoplevelsen."

Bålplads i det fri

Faktum er jo, at samvær og mødet mellem mennesker bliver langt mere inspirerende og udviklende, når man bytter de vante rammer ud med naturen eller i hvert fald dele af den. Vi har sat det som vores ambition at være med til at skabe trygge og hyggelige rammer for vores gæster og via elementer fra naturen i form af naturmaterialer i vores interiør, og de råvarer vi anvender i vores mad, at give dem en ny type mødeoplevelse. Vi har bl.a. etableret en bålplads med mulighed for at tilberede mad på bål og sidde at spise den udendørs i det fri eller indenfor i hyggelige rammer." Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om HORISONT (ny hjemmeside åbner snart)


?