02.11.2018Møde & Event News

Kendt gourmetcaterer udgiver kogebog

Debutbogen "Private Dining" er en æstetisk nydelse, hvor gourmetopskrifter og smukke fotos følger årstidernes og lysets skiften.

"Ideen til bogen opstod, fordi jeg havde lyst til at vise og fortælle, hvordan gourmetcatering foregår - og hvordan man kan lykkes med avancerede menuer også derhjemme," siger gourmetcaterer Jacob Ernst fra cateringleverandøren "Jacob Ernst Food" i Fredensborg.

"Jeg bliver ofte spurgt om opskriften på mine retter, men jeg beder altid folk om at gå et skridt tilbage og spørge sig selv først, hvad de overhovedet vil med deres middag eller deres arrangement. For mig starter alt med planlægningen," siger Jacob Ernst.

Årstidernes lys kan ses i billederne

Kogebogen "Private Dining" fører den professionelle tilgang med ind i det private køkken. Bogens visuelle udtryk skifter i lys og stemning, præget af de fire årstider, som bogens opskrifter følger. Retternes præsentation og anretninger skifter mellem feminine og maskuline fremtoninger, alt efter årstiderne.

 "Fotografen, Lars Ranek, tager fotos på samme måde, som jeg laver mad," siger Jacob Ernst,

"A la Gourmande"

En af bogens retter har overskriften "Risalamande på mandelmazarin med kirsebærsorbet". Der er indsat en grundig vejledning i gøremålene både dagen før, og på selve dagen. Det kan vist godt afsløres her, at den færdige ret er en grundig opgradering af den sædvanlige version fra julebuffeterne.

Se mere om Jacob Ernst Food


?