08.06.2018Møde & Event News

Kendt kok åbner restaurant i eget hjem

1. september åbner dørene til Restaurant Noorrm, som serverer for op til 20 personer i kokkens egen spisestue.

Chefkok Allan Poulsen åbner restaurant i sit eget hus i Solbjerg. Den 1. september slår han dørene op til sin nye restaurant "Noorrm" på Rantzausgavevej på landet uden for Aarhus med servering i hans egen spisestue.

Ideen er at spare huslejen og bo tæt ved råvarerne

"Jeg har huseret rundt i fine dining i 10-15 år, hvor jeg har prøvet alt muligt. Min lyst har altid været at lave mad på højeste niveau, og det er der både fordele og ulemper ved. Ulempen er, at det kan være rasende dyrt," siger Allan Poulsen. Netop økonomien er én af grundene til, at den anerkendte kok har valgt at indrette sit private hjem til også at kunne huse spisende gæster. Den mad, som jeg laver, er inspireret af naturen, så selvfølgelig skal man have madoplevelsen herude på landet." Restauranten holder åbent fredag, lørdag og efter behov.

Sommerfugle i maven

Allan Poulsen har en fortid hos Henne Kirkeby Kro, Nimb og Det Gamle Mejeri i Mårslet. Han har store ambitioner for sin nye restaurant, men indrømmer også selv, at det selvsagt kræver gæster for, at stedet bliver en succes. "Alle i mit fag går og drømmer stort omkring michelinstjerne og alt muligt, men hvis der ikke kommer nogen gæster, så har vi ikke et produkt, og så får vi ikke mulighed for at videreudvikle." Kilde Aarhus Lokalavis.

Se mere om Allan Poulsen


?