09.05.2018Møde & Event News

Kendt profil til Hotel Koldingfjord

Anne Thygesen har skiftet Fyn ud med Jylland og er startet som salg og marketingchef på det jyske hotel.

Sammen med hotellets øvrige stærke team af medarbejdere skal Anne Thygesen være med til at forsætte den positive udvikling på det historiske hotel ved Kolding Fjord. Hun tiltrådte sin nye stilling 1. maj i år. I forbindelse med sin tiltrædelse udtaler Anne: ”Jeg har glædet mig meget til at komme med ombord på det fantastiske Hotel Koldingfjord. Stedet har altid været anerkendt og respekteret i branchen. Hotel Koldingfjord gør det rigtig godt - men jeg ser også nye muligheder for stedet og glæder mig meget til de spændende udfordringer, der venter.”

Senest hos Udvikling Fyn

Adm. direktør Peder J. Madsen: ” Med Anne Thygesen i hotellets lederteam styrker vi vores salg- og marketingindsats på Hotel Koldingfjord væsentligt, og Anne’s baggrund vil ligeledes medvirke til den fortsatte udvikling af Hotel Koldingfjords serviceydelser.”

Anne Thygesen har 15 års erfaring i hotelbranchen og har tidligere været på bl.a. Hindsgavl Slot, Comwell og Hotel Vejlefjord. Anne siger med sin tiltrædelse på Hotel Koldingfjord, farvel til en stilling som forretningsudvikler hos Udvikling Fyn. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Koldingfjord


?