06.04.2018Møde & Event News

Kendt salgschef tilbage hos Radisson

Casper Bock er netop ansat som salgsdirektør for det 4-stjernede hotel Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Silkeborg.

Sidste år stoppede Casper Bock som salgschef et for Radisson Blu Hotel Scandinavia, Aarhus for at stå i spidsen for salget hos "Gaest" – nu er han tilbage hos Radisson som salgsdirektør på det 4-stjernede hotel Radisson Blu Hotel Papirfabrikken Silkeborg, der har 100 værelser, 6 mødelokaler og rummer op til 350 gæster. 42-årige Casper Bock har tidligere arbejdet hos hotelkæderne Choice og Accor i København.

”I mit nye job som salgsdirektør vil vi, udover at varetage overnatning og konferencemuligheder, tilbyde VIP-faciliteterne på Jysk Park til blandt andet konferencer. Derfor skal vi nu have yderligere fat i potentielle erhvervs- og forretningskunder, der kan have glæde af vores faciliteter her på hotellet samt på Jysk Park,” siger Casper Bock.

Casper Bock's stilling som salgsdirektør på Papirfabrikken er nyoprettet. Oprindeligt havde hotellet egen salgsafdeling, men afdelingen blev nedlagt og aktiviteterne flyttet til det større Radisson-hotel i Aarhus. Nu ønsker hotellet igen have sin egen, lokalt forankrede salgsafdeling. Kilde: StandBy.

Se mere om Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg


?